sobota 3. června 2017

Jak jde čas...

Na některé příspěvky se vydrží počkat. Už celý rok mám ušito, nafoceno a nejsem schopna vložit na blog. Látku s 3 prasátky jsem kupovala v době, kdy jsme ještě v naší rodině byli vcelku rovnocenní, aneb 2 rodiče a 2 děti. Každopádně s narozením třetího jsou již dětičky v přesile a ona látka byla vybrána jako ideální sourozenecká. A na těch nejmenších je vidět, jak ten čas opravdu letí....

Šila jsem loni před naší dovolenou (dá se tak vůbec nazvat akce s dětma daného věkového složení? :-)) Pro Kubíka a Adélku tričko, pro Jiříka bodýčko. 




Vše jsme loni hojně využívali, látka je super držák a vypadá stále jako nová. Protože jsem už látku chtěla mít opravdu zužitkovanou, tak jsem zbytek použila na jeden super efekt, který jsem chtěla už dávno vyzkoušet. A vzniklo další tričko. Myslím, že i motiv se na to opravdu hodí.


Trička naše děti obvykle nosí 2-3 sezóny, ale že by loňské bodýčko letos oblekl i náš nejmladší (zcela záměrně nepíšu nejmenší), to jsem fakt nedoufala. Takže se můžete pokochat tím, jak se všichni za ten rok změnili. :-)





Přejeme krásné letní dny. My jsme zavření doma, protože začínáme druhé kolo neštovic. :-)


Střih: trička - Farbenmix, kleinFano, vel. 98/104, 110/116, 110/116
           bodýčko - Ottobre 6/2012, mod. 1, vel. 74

4 komentáře:

  1. Jak tam Jiřík spinká s rukama vzhůru, to je k zulíbání. Ale skoro předpokládám, že máte doma taky draka?
    S neštovicema držím palce, snad už je to kolo poslední? U nás - jak je Markétka citlivka na cokoli - tak neštovice zvládla na jedničku. Drž se!

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, ano, oblíbená miminkovská spací pozice všech našich dětiček. :-) No, popravdě, Jiřík je něco mezi Kubou a Adélkou. Každopádně se jim velice snaží vyrovnat!
    Zatím je má zdárně za sebou Adélka, to bylo hodně v pohodě. Teď začíná Kuba a už teď má asi 3x víc pupínků jak Adélka a moc dobře to nenese.:-( Jiřík zatím ještě furt nic...

    OdpovědětVymazat
  3. Prasátka jsou super, měli jsme taky, největší tričko už nosí ten nejmladší...
    Neštovice měli dva starší den po sobě, třetí až dva roky po nich, je to nepříjemné, ale pak mají na celý život aspoň klid (snad...), tak ať je to brzo pryč a můžete užívat krásných dnů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás v sobotu před 14 dny začala Adélka, týden jsme byli zavření doma, pak týden klid. Včera začal Kubula... Říkám si, že by to snad ani Jirka dostat nemusel, protože nejhorší pro všechny je to, že jsou s marodem doma i ostatní, neb manžel je až do večera v práci. A když je venku tak pěkně....

      Vymazat