středa 15. října 2014

Někdo šije legínky a sukýnky.... no a někdo pyžama :-D

Ano, občas i šiju. Byť se tu u mě dlouho nic nového neobjevilo, jen tak úplně nezahálím. Vzhledem k tomu, že Jakoubek během léta vyrostl z předchozích pyžámek, bylo potřeba ušít větší. 
Modré autíčkové látky mám dost, ale modrého jednolíce s pilotama bylo jen půl metru. A z toho už celé pyžamo nevyčaruju. Ovšem z předchozích pyžamek zase zbylo trochu jiného odstínu pilotů.... No a tak vznikl tento spací kompilát. :-)
Piloti zepředu

Piloti zezadu
Autíčkové pyžamo

Mimochodem taky tak nesnášíte, když vám zbyde KUS nějaké látky? Takový ten kus, ze kterého je jasné, že už nic moc kloudného neušijete, ale zas ne natolik malý kus, který bez milosti vyhodíte....Co pak s nima??? Prozatím to vidím na úžasnou důchodcovskou zábavu v patchworku, kdy budu vnoučátka obšívat hadérkama právě z těchto různě zbylých kusů. :-D

No a závěrem jedna fotka i s modelem, kterému je momentálně úplně šumák, co má na sobě, neb by totiž nejraději spal nahý. (Ne že bychom tu měli takové teplo, to spíše tak nesnáší převlékání a oblékání jakéhokoli druhu).

Střih: tričko - Ottobre 4/2012, mod. 18, vel. 92
         kalhoty - Ottobre 1/2012, mod. 10, upr.

4 komentáře:

  1. :D no a já dnes zase ještě jednu sukni. Paráda, krásné látky a model vypadá spokojeně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ušito mám ještě něco jiného, ale ta pyžama si o to přímo říkala. :-D

      Vymazat
  2. Po pyžámkách už taky pokukuju, díky za inspiraci! Pěkné kousky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. U pyžam jdu cestou nejmenšího odporu; tričko a kalhoty, vše do nápletů, hlavně aby to bylo rychlo hotovo. :-)

      Vymazat