úterý 16. června 2015

Bratři (a bratranci) v triku

Jednoho krásného sobotního dne jsme měli vzácnou návštěvu - mého drahého bratra s jeho synáčkama. Kluci milují auta, autíčkových látek máme doma docela dost a chuť i čas se také objevili. Takže jsme pak na odpolední pohádkový les vyráželi s nepřehlédnutelnou trojicí chlapečků a jednou holčičkou. ;) Ta kupodivu tentokrát ani neremcala, že chce taky takové podobné tričko. :-)


Celý komplet tedy čítal 3 různě velká a různě nakombinovaná trička a Kubulovi ještě i kraťásky, protože jich není nikdy dost. 

Pěkně podle velikosti - jako chlapečci.

Komplet pro Jakuba

Trička pro Matýska a Mikuláška - bratři v triku.
Lumpíci v akci

Nejmenší neviňátka :-)

Loni se společná fotka vydařila...

...letos to vždy někdo sabotoval. :-)
 
Prostě fotky z reality. :-)

Miláčci  
Projížďka vláčkem po městě se vydařila.

Růžička mezi trním? :-)

Střih: Ottobre č.4/2012, mod. 18, vel. 86-92, 92-98, 104-110

6 komentářů:

  1. Tak to je povedená trojka/čtyřka. Povedlo se. Kráťásky jsou super. A mě to zase připomělo, že oba naši kluci ty úpletové, nevím proč, nemusí a někdy i hystericky odmítají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Kuba oblečení moc neřeší (na rozdíl od madam). Ale vzhledem k tomu, jak bojujeme se samostatným oblékáním, tak ty úpletové věci jsou pro něj přeci jen lepší. Ono se to aspoň trochu natáhne/vytáhne apod. :-)

      Vymazat
  2. :) taky jsem si hned řekla, že kraťasy jsou krásný! A líbí se mi, žes byla zásobena tolika vzory do kombinace. Je vidět, že jste si to spolu užívali... (Adélka by mohla mít prouhatohvězné? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. ;) Ano, užívali jsme si.... zvláště my dospělí. :-D
      Adélka by takové mít mohla, nicméně tato kombinace nevyhovuje jejímu momentálnímu princezno/vílovskému období. Není moc růžové, volánkové, třpytivé, apod. ;) Třeba ji to časem přejde... (doufám!)

      Vymazat
  3. Moc pěkné, taky mám ráda, když jde občas smečka ve stejném, ale ten čas...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to oceňuju hlavně na akcích, kde je množství dětí více než malé, viz třeba pohádkový les. Přeci jen mám hned přehled, kde se zrovna ti naši nachází. ;)

      Vymazat