pátek 22. ledna 2016

Krteček poprvé

Konečně i naše děti mají trička s Krtečkem. Myslela jsem, že Adélka už je na Krtečka "stará", nicméně překvapila a chtěla také. Dokonce ho hned brala i do školky. 


Adélka má puntíkovo-pruhovanou kombinaci, Kubík má Krtečka na předním i zadním dílu. 





A protože trošilinku úpletu zbylo a Adélka chce pořád něco šít pro miminko, tak vzniklo i něco pro mrňouska. Ale to zas někdy příště....


Střih: Ottobre 4/2012, mod. 18, vel. 104 a 116

6 komentářů:

  1. Ty pruhy se mi k tomu líbí!! A co toho z toho kousku je, že? Jsem zvědavá na to něco pro mimi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já snad začnu brát jen půlmetry látek a budu nucena kombinovat a vymýšlet... :-)
      Neboj, určitě se dočkáš. Samotné se mi to vážně líbí, i když jsem tam nasekala několik chyb. Ale mimču to bude jedno. :-)

      Vymazat
  2. A mi se zase líbí puntíkovaný zadní díl :-) A myslím, že na krtečka děti snad nejsou nikdy moc staré, Karlík chodí ve školce do třídy s předškolákama a i tam si některé děti s sebou nosí plyšového krtka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky. ;) Díky! Já jsem moc ráda, že naše děti zatím vcelku oceňují mé oblečení a nepodléhají nějakým módním trendům. :-)

      Vymazat
  3. Krásná trička, můžu se zeptat, kde se dá tato látka koupit? A ještě jestli je nutné látky před šitím vyprat. Děkuji Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úpletové látky je dobré před šitím vyprat, protože se malinko srazí. Nebo teda s tím počítat při šití a šít trošku větší.
      Látka se bohužel už sehnat nedá, měla jsem ji přes kamarádku a dobře víc jak půl roku byla ve skříni. Krtečkové látky dělá jednou za čas v Německu Stoff und Liebe. Teď momentálně žádná krtečková není, myslím, že by mohla být někdy na jaro.

      Vymazat