pátek 12. února 2016

Nejkrásnější...

Jubilejní 100. příspěvek na tento blog jsem si nechávala na radostnou událost, která nás měla potkat. A tak jsem ve sváteční neděli 7. února, pro mě obzvlášť sváteční (slavím jmeniny), dostala dárek ze všech nejkrásnější - narodil se nám Jiříček. Krásný, zdravý, 51 cm velký, 3750 g vážící kluk jako buk. 






A celá naše smečka pohromadě....


Byť to nikdo po dvou dříve narozených (naštěstí ale donošených aspoň do 37.týdne) dětech nečekal, tak tentokrát si naše miminko dávalo na čas. Tudíž vzniklo docela dost šicích i nešicích počinů, které se tu časem budou objevovat. 

Přejeme Vám krásné dny! My se sžíváme v pěti...

9 komentářů:

  1. Nádhera. Jsem dojatá. Tak ať se Vám všem daří. Boží požehnání celé rodince! Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Ta společná fotka je kouzelná!! :) To sis hezky vybrala jubilejní příspěvek! Pěkné a pokud možno klidné sžívání přeju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme!
      No s tím příspěvkem to vyšlo opravdu super. :-) Nijak jsem to neplánovala, jen jsem si toho všimla asi v půlce ledna, takže byť jsem pak šila o106, tak jsem už příspěvky záměrně nedávala. Jen teda Jiříček na svět nespěchal a pořád nás nechával čekat. :-D

      Vymazat
  3. Krásný chlapeček :) Moc gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme! A přeju pohodový průběh těhotenství i Vám. ;)

      Vymazat
  4. Moc krásné miminko :o) gratuluju a přeju hodně zdraví a spánku...

    OdpovědětVymazat
  5. Moc gratuluji ke krásnému miminku a přeji hodně zdravíčka vám oběma ♥ U nás se 8.2. narodila vnučka :-) jen tedy byla daleko drobnější :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme! A také moc gratulujeme. ;)
      No Jiřík byl největší ze všech, Adélka měla skoro o kilo míň. :-) Jenže ta spěchala na svět o 3 týdny dřív, zatímco on se hřál ještě 3 dny po termínu....

      Vymazat