úterý 11. října 2016

Letní vzpomínka

Jako dítě jsem neměla ráda, když jsme spolu s o rok mladším bratrem měli stejné oblečení a vypadali jako dvojčata. Teď jako matka dělám našim dětičkám to samé. :-) Ale oni jsou (zatím) nadšení a vyloženě to chtějí! Zvlášť Kubík chce stejné jako Jiřík. Dokonce je schopný si i tričko v průběhu dne převléct, aby byli s bráškou stejní. 

Z loňského léta měli oba starší svoje oblíbená džunglová trička. A protože látky ještě zbývalo, vzniklo i bodýčko pro nejmladšího.


Tentokrát raglánový střih z Ottobre, vel. 74. Je trošku větší, širší, takže pro Jiříka úplně super. Byť nemá výstřih žádné zapínání, tak není problém s přetahováním přes hlavičku. A pěkně sedí, nikde nevykukuje žádné ramínko a podobně.




No a když už jsme měli džunglí rodinku pěkně pohromadě, tak jsme v létě spolu vyrazili na dovolenou. Směr sever. A pěkně jsme si to užívali!

Odjíždíme...

Cestu jsme zvládli, zdravíme z apartmánu na Ramzové.

Naše báječná trojice!


Střih: Ottobre - č. 6/2012, mod. 1, vel. 74

6 komentářů:

  1. Ta poslední fotka je!!! :) Super trojka.
    Uvidíme, jestli nakonec i u nás dojde na bodíčka, i když jsem si říkala, že nikdy. Ale znáš to, člověk míní...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky!
      Já měla největší strach z nabouchávání patentků a nakonec i to zvládáme vcelku dobře. A šijí se velmi jednoduše. ;)

      Vymazat
  2. Všem třem to moc sluší!
    U nás chtějí také trička ze stejných látek :-) A tahle látka je super, hodně dlouho vydrží pěkná, ještě ji také mám ve své syslírně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky!
      Některé látky jsou fakt držáky, jiné bohužel.... Ovšem kdyby to tak člověk poznal po internetu, jak se která bude chovat po vyprání, že? ;)

      Vymazat