sobota 25. ledna 2014

Dárek k svátku

Na podzim manžel třídil svůj šatník. Něco letělo na hadry, něco jsem si ukořistila na své šicí hokus-pokusy, něco se zužitkuje při recyklaci. Jedno tričko vyřadil, že má "velký" výstřih! :-) Mně se zdálo dobré, no každopádně jsem si říkala, že ho rozstříhám a budu tak mít alespoň jakýsi střih na tričko pro svého drahého. Výstřih nevýstřih, ten si trochu upravím. ;) A tak se stalo.

Během chvilky bez dětí i manžela jsem se hecla a dala se do výroby trička pro něj. Pravda, vybrat si proužky pro takový prvotní projekt nebyl nápad zrovna geniální, ale tak chybičky se ztratí. ;) Výstřih jsem upravila a průběžně jsem vznikající výtvor zkoušela na sobě. :-D Po dokončení jsem byla vcelku spokojená. Kdyby bylo nejhůř a manželovi vážně nesedělo, tak si jej zkrátím pro sebe. ;)
Hezky jsem ho vyžehlila a schovala pro blížící se svátek. Alespoň bude nějaké překvapení. ;) A bylo! Možná není úplně dokonalé, pořád se mám co zlepšovat, nicméně kdyby mi někdo před pár lety řekl, že ušiju manželovi tričko, tak bych si klepala rukou na čelo a myslela si něco o bláznech.... :-)

4 komentáře: