středa 5. února 2014

Recy sukně

Mé návštěvy bazarů, second handů a i různých "hrabáren" nebývají povětšinou moc úspěšné. Asi nejsem ten správný hrabací a přehrabující typ. :-( Navíc to chce mít obě ruce volné a ne na nich visící dvě nespokojené a vřeštící děti. :-) Ovšem s tímto kouskem jsem spokojená!
Původně jsem hledala něco úplně jiného, ale Adélka odmítla spolupracovat (pěkně sedět u hracího stolečku a nechat mamince prostor i čas pro hledání). Toto mi jen tak padlo do oka cestou ven. Na fotkách to možná tak nevynikne, ale ta látka je moc krásná. Taková semišová s kytičkovým vzorem. Vesta ve velikosti 52, cena 29,-! Kdo by to nebral?!?
Už jsem viděla tu sukni pro Adélku. A taky že ano. Šmik šmik, kousek patentu do pasu a sukně s výrobními náklady nula nula nic byla na světě.
Spodek jsem začistila jen na overlocku s tím, že až bude potřeba prodloužit, tak ještě ze zbytků udělám nějaký volánek, nebo prostě něco takového. Zatím délka vyhovuje. A že je to "jen" projeto overlockem není v podstatě ani vidět.
Náplet do pasu jsem vyzkoušela s dírou pro gumu, aneb "lemování neměřeným pruhem" tak jak ho popisuje na svém blogu AnastazieB. Zas něco jiného a taky to není špatná metoda. Můj výsledek...
A konečně sukně na majitelce. Spokojenost byla a to je nejdůležitější. ;) Mějte se krásně!

2 komentáře: