pondělí 24. února 2014

Sloníci.... ehm, pardon; Nosorožci! :-)

Měla bych šít softku. Pro Jakuba. Bundu. A kalhoty. Minimálně dvoje. A pro Adélku alespoň bundu. Ale nemám pořádnou chuť. Ani nápad. A po večerech v poslední době ani energii. No tak jsem spatlala alespoň dvě trička na léto. Krásná látka, pro kluka i pro holku. Kubíčkovi krásně ladí k modrým očkách a Adélce k hnědým vláskům. :-)
Můj bratr nesnášel, když na nás maminka šila podobné věci. Jsme o 13 měsíců od sebe a vypadali jsme jak dvojčata. Jen jeho ale považovali taktéž za holčičku. :-) Nicméně Kuba zatím neprotestuje a Adélka je taktéž spokojená, že má stejné tričko jako Kubíček. Tak proč ne? ;)

Jednoduchý a oblíbený střih od Farbenmixu. Velikosti 86/92 a 98/104. Dokonce jsem si včas vzpomněla na pár zakoupených štítků a aplikovala je.



Střih: Farbenmix - KleinFano, vel. 86/92, 98/104

8 komentářů:

  1. Nosorožci? :) Moc hezké. Ta látka se mi moc líbí a vždy, když ji vidím zpracovanou, tak lituju, že jsem si ji nechala ujít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týjo! Fakt?!? :-D :-D Já už ani nevidím.... :-) No nic, jdu to opravit.... Taky se mi moc líbí. Pro Adélku jsem kdysi dávno brala takovou podobnou růžovou (ještě čeká na svůj čas) taky s jakýmsi zvířetem (asi se zítra pořádně podívám jakým). Ale nakonec jsem si říkala, že může mít s Kubulou stejné. :-)

      Vymazat
  2. Moc pěkná látka! Lille miluju, ujíždím na žábách...ale nosorožci by se těm našim menším opičákům taky hodili. A na štítky zapomínám většinou,...pak našívám shora větší "etiketu", ať je tam aspoň nějaká...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lille je silně návyková záležitost! Na jejich stránky se vůbec, ale vůbec nehodí chodit, protože tam není látka, která by nebyla pěkná... ;-)
      Toto jsou asi jedny z prvních použitých štítků. Takovým tempem je budu mít možná do důchodu. :-)

      Vymazat
  3. Krásná zvířátková trička, nikdy nepochopím, jak někdo dokáže tak krásně šít! Já jsem na tohle střevo :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož každý umí něco jiného. :-D Ale řekla bych, že když jsou ty správné stroje (na pružné materiály vynikající overlock), tak ušít tričko je vcelku jednoduché. Krásná je ta látka, ta dělá hodně. Díky moc!

      Vymazat