úterý 4. října 2016

Narozeninová nadílka

To je tak, když v neděli jdete na oslavu synovcových třech roků a v sobotu šijete dárek. Rychlovka nejrychlejší, ale radost udělala. 

Potěšený malý hasič

Autíčkové mikino-tričko "znárodnil" prozatím pan bratr. :-)

Posledních pár dnů třídím (mimo jiné) šatník našich dětiček. Potěšující zprávou je to, že je spousta věcí, které je nutné ušít. Méně potěšující je to, kdy to asi tak budu dělat? Napadá Vás něco? :-D


Střih: autíčková mikina - Ottobre 6/2012, mod. 16., vel. 104
           hasičské tričko - Ottobre 4/2012, mod. 18, vel. 104

4 komentáře:

  1. No hodně jsem přemýšlela nad odpovědí. Ale tak moje zkušenost vyplivne asi toto: a) když je opravdu nutné šít, čas se vždycky najde. Až neuvěřitelné, co? b) nebo se ukáže, že nutnost šít není až tak nutná, jak se zpočátku zdálo. Člověk vystačí s málem :)
    PS: klukům sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Souhlasím s a) i b) Je to o prioritách a poslední týdny/měsíce byly mé priority jinde. Tudíž úbytek šití i článků na blogu byly a jsou jen přirozeným důsledkem. Každopádně šitího se jen tak lehce nevzdám a už se na tvoření začínám zase těšit.
      ad b) Člověku stačí málo, ale dítě čuník toho potřebuje víc než málo. :-D

      Vymazat
  2. Mně se líbí, že tu potřebu označuješ za potěšující zprávu! :) I když asi to vnímám podobně, že vlastně díky tomu přece musím šít! Ale kdy? Otázka za sto bodů :) Dobrou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona to potěšující zpráva je! Na co by jinak čekalo tolik látek ve skříních? :-)
      A vůbec, musím začít šít něco i na sebe! Bude to ubývat ve větším. :-D

      Vymazat