neděle 15. března 2015

Mravenci...

...nikoli v kredenci, ale na tričkách! Podobné, ale ne stejné. Prostě pro brášku a sestřičku. A Adélce do kompletu ještě šatky. Radost byla veliká, ale mravenčí tričko si pod ně prostě nevezme! Tričko zvlášť, šaty zvlášť, jak jsem to jen mohla chtít k sobě?!? :-)




Snažím se nějak domluvit s COL. Spíše se zatím jen tak zlehoučka oťukáváme a přemýšlíme, co od sebe vzájemně čekat. O tykání řeč vůbec nemůže být, možná velmi zdvořilé vykání až onikání... Nevím proč, ale lepší mi šije s třemi nitěmi shora, tak to prostě zkoušíme ze začátku takto...


Velikostně už jsme skoro na stejno...

Modelové :-)

Šatečky z úvodní strany časopisu Ottobre č. 4/2013. Variabilní,  myslím, že nositelné také budou dlouhou dobu, s kapsami či bez, delší jako šaty, kratší jako tunika, vybere si opravdu každý. 

Veselé jarní...

Kapsy ještě ušly...

...ale s výstřihem jsme bojovali. Není to úplně dle mé představy.

Adélce je to naštěstí jedno a z šatiček je nadšená.

Kvůli mamince ještě jedna fotka s mravenčím tričkem.

Střih: trička - Farbenmix, KleinFano, vel. 110/116 a 92/98
          šaty - Ottobre 4/13, mod. 14, vel. 110

4 komentáře:

  1. Trička i tunika jsou parádní, dětem moc sluší. Tahle látky se mi moc líbí, ale musela jsem usoudit, že už toho mám ve skříni moc :-(
    Já mám coverlock od ledna taky bojuju :-) Stále zkuoším seřizovat tak, aby byl spodní steh, co nejhezčí... Držím pěsti, ať se co nejdříve sžijete .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje skříň kdyby mohla mluvit.... :-)
      Díky moc a také držím pěsti, ať se nám ty stroje podaří "zkrotit" k naší spokojenosti!

      Vymazat
  2. Veru, moc se mi to líbí. A blahopřeju ke COL - jak dlouho tenhle přírůstek máš? U nás to asi nehrozí, ale líbí se mi, jak s ním pěkně šijete :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Oli!
      No, mám ho už dobře půl roku, ale není to žádná hitparáda. Byl bazarový, ale obávám se, že v tom problém nebude. Spíše v rukách. A nastavení, které pořád není ideální. Zatím nemůžu říct, že bych na něm šila extra ráda. Třeba to ale přijde! ;)

      Vymazat